Vem är du?
Du är en tekniskt driven designer, som lika gärna jobbar med design som med film/animation och webb. I din roll kommer du vara med och utveckla digitala lösningar för säljappar, tillsammans med andra designers och animatörer.

Krav
Mycket god kunskap om
•Indesign
•Illustrator
•Photoshop
•Programmering
God kunskap om
•After Effects
Andra erfarenheter som vi värdesätter
Kunskap om
•Adobe DPS
•Twixl
•Premiere Pro
•Audition
•Cinema 4D
På Klapp får du en chans att utvecklas tillsammans med vårt team av designers, animatörer och klippare.
Skicka din ansökan med CV till gabriella@klapp.co

0 Kommentarer

Cancel

För närvarande har du JavaScript inaktiverat. För att kunna kommentera, vänligen se till att JavaScript och cookies är aktiverade och ladda sedan om sidan. Klicka här för instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.